Instagram

Heei! Ville bare vise dere hva jeg heter på instagram og at det hadde vært koselig om dere ville følge meg! Dere kan godt legge igjen en kommentar om hva dere heter så kanskje jeg følger dere <3

Gratulerer med dagen

Hallo, i dag har Frida bursdag! Vil bare si gratulerer så mye med dagen!!! Kos deg masse <3 glad i deg snuppa

God vinterferie

Hallo! Vil bare ønske alle sammen god vinterferie! Ligger på gulvet med godteri og masse dyner og puter og ser film. Tror dagen kommer gil å gå til det. Håper dere får en herlig ferie.

Hva skal du i ferien?

Ukens blogg

Hallo! Jeg har vært syk og derfor har det blitt litt dårlig med blogging. Men har tenkt å lage en video så fort jeg blir bedre og finner på noe jeg kan lage video om.. Men hvertfall her er noen bilder, så blir ikke dette innlegget så kjedelig.

Tenkt til å starte med ukens blogg, så hvis du vil bli ukens blogg denne uken, kommenter under! <3

-blogges

Smoothie

Inspiration: nails

Photos

Russerevy

Hallo!
Var å så på russerevyen istad, var sykt bra :D De som ikke har sett den burde virkelig dra å se!

Hva har dere gjort i dag? <3

Happy

I dag kom Vana tilbake på skolen, har savna ho! Ho har vært i Paris for de som ikke visste det. Ho har vært der i 10dager. Ææ, ho kom på skolen i dag og hadde med seg disse til meg.

Ble så glad. Og jeg har jo fått litt elsk på skittles så passet bra å få to poser med det. Nå driver jeg med sånn engelsk oppgave som tar sykt lang tid, har sitti med det i snart 3 timer.. Buhuu. Men jaja! I morgen skal jeg bli med Ida hjem også skal vi dra å se på russerevyen, gleder meg til det!
Snart kommer linking av blogger også, men nå må jeg fortsette med engelsken så blogges vi.

Oh yes

Fikk se at denne kommer tilbake i mai! Ble så glad. Har savnet den og den er jo såå god.

Gleder meg sykt til den dagen!
Noen fler som er glad for at den kommer tilbake?

Sliten

Sorry for at det blir litt dårlig blogging i dag. Har vært på skolen også dro vi i bisetelse (?) til oldefar, og etter det var jeg på kor. Så kom hjem for en time siden og er sykt trøtt og sliten. Orker ikke legge ut bedre bilder av innkjøpene i dag. Men lover at det kommer i løpet av helgen. Dere får ha en fin kveld videre så blogges vi! <3

(Gammelt bilde)

Bilder

GODT NYTT ÅR

Litt bilder

SYNS?

 

Bilder fra bursdagen

Det kommer et bilde til senere, og en video kanskje! Spørsmålsrunden med Martine kommer også snart <3 nå skal jeg ut å spise på godbiten, så snakkes vi senere.

2 kjoler

Skal bestille meg kjole fra nelly! Men vet ikke hvem jeg skal ta. Har finni 2 stk nå, men vet ikke hvem av dem. Har tenkt å kanskje kjøpe begge, men tar bare en først. Så hvilken syns du jeg skal bestille først?

overskrift

Hallo, i dag var jeg å spiste på Villa mat og mer. Det var kjempe koselig og veldig god mat. I morgen er det siste tentamen. Engelsk. Gruer meg litt, men får bare håpe på at det går fint. I morgen kveld skal jeg i bursdagen til Rikke. Gleder meg veldig. Så skal jeg sove hos Mormor og Morfar. Der tror jeg vi skal lage pepperkaker! Wihuu<3 men ja, nå får jeg øve meg litt til tentamen osv. så snakkes vi i morgen, blir garantert noen bilder fra bursdagen. See you <3

lucia bread

3.desember

Tegning

Hei, for dere som lurte så var det jeg som tegnet den tegningen. :)

Den ble ikke så fin når jeg tegna ansiktet, siden jeg er får aldri til å tegne ansiktet. Men sånn ble det med ansikt:

Ble ikke noe fint! Men jaja, skulle bare vise dere det<3 sånn her er det bilde jeg tegna etter:

Ble litt annerledes tegning da men.. Hva syns du?<3

Litt bilder

my sistah  

Deilig med en dag det ikke har skjedd noe, så har egentlig bare slappet av i hele dag    Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits