Gidder ikke mer

Nå kommer jeg ikke til å blogge så særlig mer, på en stund, sier at jeg skal hele tiden men blir aldri noe, så derfor så skal jeg ta en laaaang pause. Kanskje jeg ikke blogger mer i det hele tatt, sletter ikke bloggen. Kommer til å legge ut videoer på youtube og følg meg gjerne på insta, twitter, snapchat og vine: alvildeevensen
Videoer blir det på youtube, så følg med der :D

Video snart

Sorry for at jeg ikke fikk blogget på koster, var ikke nett og hadde ikke så mye tid. Så ble ikke noe av det. Men har tatt sykt mye bilder og filma, så en film fra turen det skal det bli! Kanskje ikke jeg får lagt ut før jeg skal til Polen, men da kommer det hvertfall etter jeg har vært der. Da kommer det også en Polentur video. Drar til Polen på søndag så får se hvordan det blir med tid til å legge ut video og redigere før det. Håper dere koser dere i sommerferien. Det gjør ihvertfall jeg, er såå herlig. 
Kod dere videre<3

Et bilde fra koster: 

kos

I går kveld tente jeg og Idun lys som vi satte rundt badekaret og tok oss et bad, så koslig. I overimorgen drar vi tidlig til koster sammen med Ida og de. Blir så sykt koslig. Gleder meg sånn. Tar med macen og kamera så vi får tatt noen bilder og filma. 
 

Overraskelse

Haha, her er en liten overaskelse. Fordi Idun skal begynne å blogge på denne bloggen med meg. Vi har laget en liste over masse vi skal blogge og håper på å få blogget ofte. Det som er så fint når man er to er at når den ene er borte så kan den andre blogge. Håper det blir bra og funker ganske bra. Så blir nok litt av hvert å se her på bloggen da. Noe av Idun noe av meg og noe med begge. Skal klare å lage videoer og mye mer. Lista er ganske lang. Skriver navn under hvert innlegg så dere ser hvem som skriver. Vi begynner med dette fra i dag. Men siden det liksom er jeg som er hovedbloggern her så blir det mest innlegg fra meg. Håper dere liker denne ideen. 
BURSDAG

Hallo! I dag har jeg bursdag. Har hatt en superduper herlig dag ♥ Hadde familie feiring i helga, kjempe kos. Fikk en del penger så i dag var jeg på shopping med Ida og Idun. Jeg har laga en innkjøpsvideo med gavene jeg fikk og det jeg kjøpte for pengene. Så video kommer i morgen! sånn serr

I morgen blir jeg 15 år, wii. ♥ Har bestemt meg nå for at jeg SKAL begynne å blogge ordentelig. Hver dag og om forskjellige ting. Vet jeg har sagt det tusenvis av ganger men denne gangen er seriøs. Har hatt det ganske travelt i deg siste med tentamen ogsånn. Nå som det begynner å nerme seg sommer og vi ikke har noe ordentelig skole igjen, er det bye lettere å ha tid til blogg. Skal også prøve å ha video oftere, mer outfits, mer tips om trening, mat, sminke og mye annent forskjellig. Så håper det blir bra. Det er jo også selfølgelig mye mer motiverende å blogge når dere kommenterer og sier ting dere vil jeg skal blogge om, så håper dere vil det. 

Nå skal jeg nyte den siste tiden som 14åring, så skal jeg vel legge meg og våkne opp som 15åring. Gleder meg sykt. Har hatt et fantastisk år som 14 og det som 15 skal bli enda bedre. Dere får kose dere masse videre så BLOGGES VI FAKTISK! SummerGod kveld
Wii, idag har det vørt sykt varmt ute, håper det fortsetter. Det er så digg å gå rundt i varmen å spise is. Er jo en stund siden jeg har blogga og prøver allt jeg kan for å blogge interresant. Det som er problemet er at jeg sliter med hva jeg skal blogge om. Så har du et ønske, noe inspirasjonsbilder dere vil jeg skal legge ut, eller video eller spørsmålsrunde, shotout kanskje, så kommenter det! 
I morgen skal jeg i konfirmasjonen til verdens beste Anna, gleder meg.
Ha en fin kveld videre 

Don`t do this

Yoo
Jeg er en person som prøver ut utrolig mye dumme ting. Og ja en av dem prøvde jeg istad. Det er sånn eggeglass suging. Så man tar et eggeglass rundt munnen og suger så den sitter fast. Der lar man den sitte en stund. Jeg hadde den der i 30min og det var ikke særlig lurt. Nå angrer jeg sykt på at jeg gjorde det. Det går jo selfølgelig bort etter hvert, men det er jo ikke akk så veldig fin da...
Så jeg anbefaler dere IKKE prøv detta her, og hvertfall ikke i hverdagen, for da må dere gå sånn på skolen dagen etter..

 

A rainy day

Hallo. 

Nå skal jeg begynne å blogge igjen. Jeg har ikke blogget på lenge fordi det ikke har vært noe å blogge om og jeg har ikke hatt noe bloggmotivasjon til å gjøre det. Men NÅ er jeg tilbake. Dette blir nok ikke så stort innlegg nå, men skal begynne å blogge oftere nå og prøve å blogge litt mer variert. Håper dere vil begynne å lese bloggen min igjen.

I dag har jeg vært ute og sykla. Sykla til morenen for å handle litt. Kan vise i morgen. Hvertfall så skulle jeg og Idun til mysen etter det og så begynte det å plask regne, så vi ble veldig våte. He he. Men ja, da blogges vi.


Photostudio


Hellu

I går dro vi på videregående i photostudioet på media, der tok vi litt bilder som jeg tenkte å legge ut nå. Har ikke så veldig mye å skrive nå, så dere får se en del bilder. 

I natt og i morgen natt skal jeg sove hos Harriet, og på Onsdag skal jeg sove hos Ida. For på Torsdag morgen drar vi på hytta til Ida i Gol, gleder meg sykt. Blir der til søndag. 
Men da får dere ha en superfin ferie videre så blogges vi     

sjokoladefondue med Emma

Hallo  

I dag kom Emma hit, har ikke sett henne på nesten 2 år. Kjempe koselig å se henne igjen. Vi har spist sjokoladefondue, såå godt  Henne blir her til mandag, så får håpe på fint vær i morgen så vi får tatt litt bilder ute. 

Blogges i morgen!  

Frokost ute, faktisk

 

I dag våknet jeg til sterk sol og nybakte muffins, herlig. Bestemte meg for å spise frokosten ute siden det er så varmt. Er så glad for at solen kommer og snøen blir borte. Want summer! Vinner!

Vinnern av konkuransen ble...
MARTINE!!! Gratulerer<3

Headere

 Tenkte bare å vise dere noen av headerne jeg har laget. Og vil gjerne at dere skriver hva dere syns om dem. 

Hva synes du? 

 

Åpen skole

Hallo, i dag var vi på vidregående og fikk se rundt på de forskjellige linjene. Det var kjempe gøy å se hva de forskjellige driver med. Jeg har tenkt å gå media. Det ser så gøy ut, ta bilder og lage film og masse mer. Vi var der hele skoledagen. På skolen driver vi med elevbedrift, og i morgen skal vi ha messe på skolen. Blir gøy. Kan sikkert ta litt bilder og sånn fra det å legge ut i morgen. 

Etterpå kommer jeg til å kåre vinner av konkuransen. Gled dere! 


Hva har du tenkt til å gå på vidregående? 

Konkuranse

Hallo
Da blir det en liten konkuranse om å vinne et iPhone deksel/klistremerke ting! Så det dere må gjøre er å dele bloggen min et sted og skrive hvor dere delte den i kommentarfeltet, jeg sjekker. Dere kan kommentere så mange ganger dere vil for da har dere større sjans for å vinne! Jeg bruker random.org så helt tilfeldig hvem det blir! Lykke til <3

Sorry lite og dårlig bilde, men måtte bruke iPhonen!

monday

♥ Hallo 

Da var det mandag igjen, skole... Kjedelig! Men hvartfall så var Vana her i dag. Vi gjorde egentlig ikke så mye, tok bilder og bare slappa av foran pcen. Koselig det å.

Som dere ser har jeg fått fiksa ferdig bloggen med header, profilbilde og tekst, mangler bare linker til facebook og de, som kommer snart. Var i ski på lørdag og handla så derfor har jeg laga en liten innkjøpsvideo til dere som antageligvis kommer i morgen! Også blir det nok også en annen ting som kommer på bloggen i morgen som dere ikke får vite enda! Gled dere. Nå skal jeg se en episode til av Gossip Girl før jeg legger meg, er så sliten. Good Night 

Video

Hallo 

Nå har jeg begynt å blogge igjen. Noe jeg må begynne å bli mye flinkere til! Men hvertfall, nå hadde jeg egentlig tenkt å legge ut en video, men så gikk det ikke å laste den opp. Så da kan det hende den kommer i morgen elr noe. Har hatt ganske mye å gjøre i det siste, lekser, prøver, osv.. Er så klar for vinterferie nå, er så lei skole. Tror faktisk ikke jeg skal så mye i vinterferien annent en shopping så har nok veldig god tid til å blogge da! Nå får jeg gjøre litt lekser og prøve å laste op videoen. Har to videoer på lager, så gled dere!

Foresten......For noen dager siden lærte Ida meg hvordan man bytte sånn farge på appene sine, og det er drit stilig. Det er sååå fint. Kan sikkert lage et innlegg om hvordan jeg gjør det hvis noen vil det! 

FØR:

NÅ:

Det blir så mye finere, er så fornøyd! Og det er sykt mange farger og mønstere man kan velge mellom! Men nå får jeg begynne med leksene, hadebraa :)

...

Heei!

Har nettopp bytta design og har fått fiksa profilbilde, men header er ikke på plass. Jeg driver å lager meg en ny header nå så den kommer sikkert snart. Må gjøre videoen lagde vi ikke på søndag fordi vi hadde ikke fått så mange forslag. Men så fort vi får litt fler forslag og får tid så skal vi lage den! Snart skal jeg faktisk trene med Vana på Family. Har bestemt meg for å begynne å trene litt fremover nå. Minst 3 ganger i uka. På torsdag har jeg meldt eg på morgenspinn, halv 7, jeg pleier jo å stå opp halv 8 så kan bli ganke innteresant om jeg virkelig klarer å komme meg opp kl 6! Haha, nå skal jeg lage meg en header og bestille min personlige almanakk. Så snakkes vi senere.
må gjøre video

Hallo! I morgen kommer Vana hit, så da har vi tenkt å lage en må gjøre video! Derfor må dere komme med forslag på hva vi kan gjøre. 

Veldig fine bilder assa, hahaha! 

MEN KOMMENTER NOE VI SKAL GJØRE A!! <3

linker

Nå har jeg valgt ut de 3 bloggene jeg synes var best av de som kommenterte på linkerunden. Alle bloggene som kommenterte er kjempe fine, men jeg valgte ut 3. 

Bloggene jeg har valgt har alle et ryddig og fint design. De har bra bilder, og blogger ganske ofte. Og de har mange videoer som gjør at man får lyst til å lese bloggen fordi det er orsomere å se videoer enn å bare lese et innlegg hele tiden. Så disse bloggene er fine.

 

www.annamarialove.blogg.no

www.looveeeee.blogg.no

www.emiliebrekke.blogg.no

ALLE SAMMEN TA EN TITT INNOM DISSE BLOGGENE! 

 

 

Hjelp?

Jeg vet sånn seriøst ikke hva jeg skal blogge om, hadde tenkt å lage en video en gang i uken. Men vet ikke hvordan videoer heller. 

Så dere må hjelpe meg med å komme med forslag! 
VÆRSÅSNILL Å SKRIV HVA DU VIL AT JEG SKAL BLOGGE OM ELLER LAGE VIDEO OM!  

linkerunde

Bare kommenter under så tar jeg de 3 bloggene jeg synes var best og skriver hva jeg syns var bra med dem! Jeg linker til bloggene og legger ut noen bilder av de tre bloggene! LYKKE TIL! <3

Komenter bloggen din! :)

Me Last Night


 

MINE NYTTÅRSFORSETTER

♥ TRENE, jeg skal begynne å trene mye mer. Jeg har vært så slapp med det, og tenker alltid at jeg ikke orker "jeg tar det i morgen" Så nå skal jeg begynne å trene og gå turer og jogge mye oftere!

♥ TENEKE PÅ HVA JEG SPISER, jeg spiser så mye dritt, elr jeg spiser alltfor mye godteri og sånn usunn mat hele tiden. Og når det er middag og sånn spiser jeg alltid mye mer enn det jeg burde, bare fordi maten var så god. Så nå skal jeg ikke spise godteri (bare i hælja) og bare spise til jeg er mett til middag!

♥ VÆRE MER SOSIAL, jeg er så lat og ikke orker og gå ut osv.. så nå må jeg begynne å være mer med venner og ikke bare være inne med tlf og pc! 

♥ HA DET RYDDIG, dette er noe jeg virkelig må skjærpe meg med. Rommet mitt er alltid rotete, fordi jeg bare vrenger av meg klærne og slenger de på gulvet, så blir det en diger kleshau som bare ligger der i flere dager og støver. Så jeg skal rydde opp etter meg på rommet hver kveld før jeg legger meg!

♥ IKKE KJØPE ALLT, jeg er sånn som bare skjøper ting for å bruke opp pengene elr fordi det var litt fint så kjøper jeg det. Så nå skal jeg begyne å virkelig tenke over om det er noe jeg kommer til å bruke. 

♥ OPPLEVE VERDEN, begynne å være med på forskjellige steder. Ikke bare si "jeg orker ikke" Det er så mye jeg ikke har sett før her i verden, det er faktisk ganske koselig å dra på forskjellige steder. 

♥ FÅ BEDRE KARAKTERER PÅ SKOLEN, serriøst dette må jeg virkelig skjærpe meg med, jeg må begynne å øve til prøver mange dager før en prøve og gjøre leksene med en gang jeg får de og ikke slurve med det jeg gjør! Da går allt mye bedre med en gang! 

♥ BLOGGE, jeg må blogge mye offtere. Egentlig hver dag, to ganger om dagen. Og begynne å legge ut flere videoer!

Dette er mine nyttårsforsetter, og dette skal jeg klre å gjøre bedre dette året her. 

Hva er dine nyttårsforsetter?//Har du noen av de samme som jeg har?

Kjeder meg

Hei, igjen! Har ikke så mye å gjøre før Vana kommer. Ho kommer kl 6, og jeg holder på å dø av kjedsomhet. Så derfor blir det en del blogging om absolutt ingenting egentlig. Jeg og Vana skal hvertfall få prøvd å lage en liten video til dere. Ho har jo fått mac og derfor skal vi prøve oss på litt redigering i iMovie. Det er så deilig med ferie. Selvom jeg er veldig lat fortiden. Har bare vært inne hele tiden, så burde egentlig komme meg litt ut. Har ikke trent på lenge heller, og bare sitter i senga med pc på fanget og spiser masse godteri i pysj og null sminke. Jaja, det får gå. Skal begynne å trene mye mer neste år. Nå skal jeg se på Tina og Betina. Så kommer nok Vana etterhvert. 

BESTE JENTA! 

 

Mine iPhone deksler

Fikk til jul av Ida!

Har en sånn i blå også, så de 4 er fra søstrene grene 9,90 ,- pr stk

Momarkede, 100 ,- 

New York, 100 ,-

En butikk i Askim, 100 ,- Satt på naglene selv

New York, 150 ,-

Reklame, fikk i posten

Momarkede, 150 ,-

Momarkede, 150 ,-

New York, 150 ,-

Accessories, 130 ,-

?

'

Vant på konkuranse på en blogg

Hafjell (?) fikk av søstra mi

Fikk av Vana

Momarkede, 150 ,-

New York, 120 ,-

God Morgen

Hallo, i dag har jeg sovet lenge. Våknet kvart på tolv av at katta spydde ut over julegavene mine, koselig!! I dag blir det en herlig dag, Vana kommer og skal overnatte. Det blir sikkelig koselig. 

Hahah, gammelt bilde! Men ja da snakkes vi senere. Dere får ha en fin dag videre <3

Bilder

Litt randome bilder, men hadde ikke så mange jeg kunne legge ut. Har det så travelt at jeg ikke rekker å blogge ordentlig, så derfor blir det litt dårlig blogging nå. I dag hadde vi premiere på Reisen til julestjernen. Det gikk kjempe bra og vi har fått 5'er i avisa! Nå er det forestillinger fram til søndag, så blir nok ikke noe bra blogging til hælja, men tenkte å ha en videoblogg til uka, da må dere si hvordan video jeg skal lage! Så blogges vi senere dere<3

Forslag til video? :)

Lang dag

I dag har jeg drivi med noe hele dagen. Vært på drama helt til 8 og sitti med lekser helt til nå. Nå sitter jeg å spiser risgrøt, får så god julestemning av det. Har en del lekser å gjøre igjen også, så må sitte med det resten av kvelden også. Blir nok en lang dag i dag!

Dagen i dag

Hallo <3
I dag gikk jeg hjem rett etter skolen og spiste litt, så dro jeg rett på drama og har vært der helt til nå! Om to uker er det forestilling, så gleder meg litt til det! Nå må jeg gjøre ferdig leksene før jeg skal legge meg, er så sykt sliten. Da blogges vi dere<3

Sorry små bilder, men ble mobilblogging nå i farta se!

Beste

Hei, i helgen har Anna vært her. Kjempe kos, hadde ikke sett ho på fem måneder eller noe sånt. Vi har egentlig bare chilla og sett på film. Tok jo selvfølgelig noen bilder å da. 

//Har dere hatt en fin helg?

nagledeksel

Hallo dere ♥ Nå har jeg laga meg et nagledeksel. Ble veldig fornøyd med det. Er veldig lett å lage egentlig. 

foran

bak

Hva syns dere? 

Søndag

Heei, i dag er det søndag, det betyr at det er skole i morgen. Jeg hater mandager de er så lange og kjedelige. Det som er bra er at vi har fri på tirsdag Wihuu. Det er farsdag i dag og bursdagen til harriet så så GRATULERER MED DAGEN!  I natt sov jeg hos Harriet, koos. Har ikke noe mer å skrive nå, men vi blogges.

 

Dagens bilde

Middag

Yeey, nå spiser jeg middag! Har vært på teater i hele dag, så nå var jeg skikkelig sulten. Er sykt sliten så skal legge meg tidlig i dag. Dette blir ikke noe bra innlegg akkuratt men måtte bare blogge nå siden det er så lenge siden. Om 3 uker ca skal jeg få fikset iPhonen siden den er knust, så da skal jeg få den i rosa. Gleder meg veldig til det, legger ut bilde av den når den er ferdig. Men da blogges vi

med Vana

Hallo!
etter skolen idag var vana med hjem, ho er her fortsatt! men hvertfall når vi kom hjem så bare chilla vi hele dagen helt til vi bestemte oss å gå ut å ta noen ''høstbilder'' som vi kaller det (legg merke til bakrunnen da,haha) men idag fikk vi faktisk JUSTIN BIEBER billettene i posten, herregud er så happy! klarer seriøst ikke å vente til den 18 april :-) 

♥ LOVE YOU 


God kveld

Nå har jeg egentlig ingen ting å skrive, men det er en stund siden jeg har blogget så måtte liksom bare slenge inn et innlegg. I dag har jeg faktisk ikke gjort så mye, bare vært hjemme og slappet av. Koselig det å. Har ikke noe mer å skrive nå, men jeg akal prøve å få blogget et mer ordentelig innlegg i morgen. Så da blogges vi i morgen.

Snart helg

Wihuuu, i morgen er det fredag og så er det helg! Er så sykt sliten etter uka, holder på å dævve. Så nå blir det skikkelig deilig med helg. I morgen skal vi ha RLE prøve. Gruer meg litt, men går vel sikkert helt fint. Nå skal jeg bare slappe av og øve til prøve resten av kvelden, så snakkes vi i morgen.

Mobilblogging er tingen! Men blogges a :)

TIPS?

hallo, har veldig lite å blogge om nå. Eller vet at jeg har mange videoer å få lagd, men det kommer senere. Men sånne vanlige innlegg. Vet ikke hva jeg skal blogge. HAR DU NOEN FORSLAG ELLER ØNSKE SOM DU VIL JEG SKAL BLOGGE OM? 


11.10.2012

Hallo! Æææææ, tror aldri jeg har vært så glad som det jeg har vært idag! Jeg fikk endelig tak i JUSTIN BIEBER BILLETTER til den konserten han skal ha 18.april. Ble såå glad når vi ringte å spurte,hahaha! Ida har verdens beste pappa♥♥Before i die

Linkerunde!

Hvis du vil at jeg skal linke din blogg, kommenter det!

 

...

Nå er det søndag, og siste dag i ferien. Trist. Men blir sikkert bra å begynne på skolen igjen å da. I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig. Har slappet 100% av. Deilig med en sånn dag. Lover at innkjøpsvideoen kommer i morgen og romvideo kommer ikke enda fordi jeg mangler et sånt klesstativ til rommet og å male veggen, det kan ta tid men jeg fikse det før jeg lager romvideo. Jeg trenger fler spørsmål til neste ukas spørsmål så dere må stille meg fler spørsmål, STILL MEG SPØRSMÅL. Nå skal jeg ta meg en tur i dusjen og så skal jeg bare slappe av og legge meg litt tidlig. Kommer til å bli helt forferdelig å stå opp i morgen, men skal klare det. Har hatt en SUPER høst ferie foresten og hytte video kommer også senere, sorry for at det tar tid med sånne videoer men er litt travel, så SORRY for det. Men nå har jeg ikke så mye mer å blogge om så da blogges vi!

Hva har du gjort i høstferien? // skal du stille meg spørsmål?

 

Snart

Hallo blogg.no er litt klikk nå, så innkjøpsvideo kommer i morgen! <3

 

Ski

Hallo i dag var jeg i ski med Ida. Var kjempe koselig. Kjøpte en god del ting, så innkjøpsvideo kommer i morgen!

Nå skal jeg ut å jogge, så blogges senere :)

Kommentar nr 300 ble..

www.millaogmaja.blogg.no

SJEKK UT BLOGGEN!!! :)

Dagens outfit

Heisann

Hei igjen, ble visst et lite innlegg til! Men nå skal jeg snart dra<3

Bloggæs <3

Photoshoot vinner

Hallo nå har jeg trukket vinner av å ha photoshoot med meg og Vana. Det ble ikke helt som dere trodde men, jeg kom på at det er bedre at jeg trakk 2 stk som skal komme, så blir det ikke så mye styr om hvem man skal ha med osv.. Så de 2 som vant får ikke ha med noen, men de som vant er visst ganske gode venner så det går nok bra!! Så de 2 som skal ha photoshoot med meg og Vana ble EMILIE BREKKE OG MARIA WITSØ <3 gratulerer til dere!! Vi tar kontakt med dere og avtaler når vi skal ha photoshoot og allt det der!!! :) jeg vet at det var flere som også hadde lyst til dette, så jeg kommer til å ha sånn igjen!
Det blir ikke så mye mer blogging fra meg i dag, siden vi skal t bilder og sånn i hele dag! Blir kanskje litt blogging i kveld <3

Hehe, skikkelig fint bilde <3 men da blogges vi :)

Din blogg?

Hallo, jeg trenger noen blogger å lese. Så kommenter bloggen din her så skal jeg stikke innom. De tre fineste bloggene linker jeg på bloggen min! KOMMENTER, KOMMENTER FOLKENS! 


(gamle bilder) 


Icecream in my heart

Hallo

Nå er jeg hos bestemora mi, kjempe kos! Har nettopp spist middag og nå sitter jeg å spiser is, ELSKER IS <3

...

Skal lage ukas spørsmål etterpå og så legger jeg den ut i morgen! <3 Så gled dere :)

Hahah, heftig bilde 

Hvilken farge?

Hallo

I hele går rydda jeg på rommet, har kasta ca halvparten. Jeg har en lyseblå vegg på rommet som jeg skal male. Har tenkt litt på å bare male den hvit sånn som de andre veggene men jeg vet ikke helt. Hva syns du?

Litt dårlig lys på bilde, men det er sånn den er nå. Skal sette senga et annet sted også, når jeg kommer så langt. Så jeg skal prøve å få gjort ferdig rommet i løpet av ferien, så da blir det romvideo. 

Ukas spørsmål kommer etterpå! :)

Boblebading

Linkerunde

Nå har jeg en ny linkerunde, så hvis du vil bli linket kommenter. Så trekker jeg ut en! Lykke til

Bade

Vi bor ikke helt i hafjell så i går kjørte vi dit og var der hele dagen, så fikk ikke blogga da. Det er litt vanskelig å blogge siden det ikke er nett her og 3G klikker noen ganger. Så sorry hvis det ikke blir så mye blogging fra oss i helga! Vi skal lage en film til dere av turen når vi har kommet hjem. Nå skal vi faktisk kjøre til et vann og bade ute, sikkert sykt kaldt men vi skal gjøre det. Og ukas spørsmål kommer også når jeg har kommet hjem.

Fra i går

Nå må vi stikke for å bade
-blogges <3

På hytta

Hallo

Nå har vi kommet frem, har nettopp spist og tatt et bad i boblebadet ute, så deilig. Nå sitter vi å ser på Glee og chillær i joggebukse.

Det er sånn kule farger i vannet og sykt varmt vann og bobler.. Wii elsker det <3

Blodprøve

Nå har jeg nettopp tatt blodprøve, gikk egentlig veldig bra! :)

Stikker veldig snart på skolen, så da blir det ikke noe bloggin før vi er på vei til hafjell <3
Blogges <3

A chill day

Hallo

I dag skal jeg ha en sånn skikkelig chill dag, joggebukse, ikke sminke osv. Men nå snart skal jeg ta blodprøve, wææ, og jeg fikk ikke lov til å spise før jeg skal ta de, så nå er jeg sykt sulten. Går nok bra da, får vi håpe, hehe <3

(Tok med iPhonen, så dårlig bildekvalitet, ja!)

spotify listene mine

Hallo

Har ikke så mye å blogge om nå, så tenkte jeg kunne legge ut spotify listene mine. Legger ikke ut alle nå, så legger ut de andre senere. Her er noen da!

 

all time ♥ 

Hovedspillelista med alle de nyeste og gamle favorittsangene mine. Det er denne jeg hører mest på. Dere finner lista HER


sleepy 

Denne lista her er så fin elsker den. Hører på den hele tiden før jeg skal legge meg. Her er det sanger man sovner til eller triste sanger. Dere finner lista HER


justin bieber 

Ja her er det ikke annet enn justin bieber. Lista HER


Glee 

Her er det mange forskjellige sanger som jeg jeg liker veldig godt. Elsker Glee, dere finner lista HER

Håper dere liker de! Og det blir sikkert masse blogging i helga, siden da er jeg jo i hafjell med Vana, GLEDER MEG SYYYYKT!!!!

Blogges 

Dagen i dag

Hallo

I dag har jeg faktisk ikke gjort så mye, våknet veldig sent i dag så måtte skynde meg til skolen. Vi hadde gym i første time, SYKT slitsomt, styrke hele timen. Ellers var det bare vanlige timer resten, eller i naturfagen var det litt kult. Vi var på labben, elker det. Vi gjorde noe sykt kult. Sjekk her a: 

Haha, ganske kult det. Måtte gå litt før i dag fordi jeg skulle til legen, har hatt så vondt i kneet i det siste. Skal dit i morgen tidlig å ta blodprøver. Hater å ta det, blir alltid kvalm og svimmel. Men går jo fint da. Og så har jeg vært hos tanta og besemora mi i dag. Koselig. Gleder meg sykt til i morgen, for da skal jeg til hafjell. Vana skal bli med, wihuu 

Bilder fra dagen:

Sykt søte, hehe, kjeda meg litt i timen 

Vinner av linkerunden:

www.fridaea.blogg.no

Gratulerer til deg Frida 

Ny linkerunde neste uke! Og jeg skal lage ukas spørsmål til dere i helga 

Hva har du gjort i dag? // Har dere gjort noe sånt på labben før?

Skolee

tirsdag-tuesday-martes

Hallo

Nå skal jeg på skolen som vanlig. I dag skjer det ikke så mye egentlig, skal jo ha mat & helse i dag da. Og forresten så gidder jeg ikke å legge ut fler episoder av det, fordi det er ikke noe morsomt for dere å se på også tar det så lang tid å redigere osv.. Så da blir det ikke fler, sorry! Men nå har jeg det veldig travelt, så må nesten bare stikke!

Hadebra! <3

(ræva bilder, i know, men tok de i farta)

Jeløya

Haha, merkelig ting.

Hva har du gjort i dag?

Collage

 

Har vært ute på Jeløya i dag. Var veldig kaldt men også ganske koselig. Legger ut bilder fra det senere i dag. 

Sushi

Heei

♥ Nettop spist sushi. Elsker det. Kjenner ingen andre som liker det, men jeg synes hvertfall det er kjempe godt. 

Det er egentlig ikke så interressant å lese bloggen min i dag, siden har ikke så mye å blogge om. Har tenkt til å lage en video på fredan, "Hvordan ta dipdye?", som noen spurte om jeg kunne lage. Så jeg skal prøve på det. Jeg driver med lekser fortsatt, åh det er så kjedelig å sitte med det så lenge.... 

L-E-K-S-E-R

Hallo <3
Nå sitter jeg å gjør litt mattelekser. Ikke så veldig morsomt, men det må gjøres! I dag var jeg på konf.møte etter skolen, gikk greit. Har ikke så veldig god tid til å blogge nå. Må nok fortsette med leksene.

Blogges <3

S-Y-K

Ahh, fy så kjedelig det er å være syk. Nå orker jeg ikke mer. I morgen skal jeg gå på skolen, uansett. Det er så kjedelig å bare ligge her hjemme på sofaen hele dagen. Har bare drivi å sett på masse greier på nettet, åndenes makt og noe greier på nrksuper, haha! Er fortsatt helt dævv, og har drit vondt i hue. Blææ, det er så kjedelig...

Tror jeg skal legge meg litt tidlig i dag (som ikke blir noe av, hehe.) så jeg klarer å stå opp i morgen tidlig. Klarte ikke det i dag se, så jeg bare sov jeg. Var jo syk da så det gikk bra. Men nå skal jeg slutte å snakke om det der. Så da blogges vi nok i morgen! Hade bra ♥  

Kommentar nr 200 ble...

http://helenegi.blogg.no/

Gratulerer til deg Helene ♥ Nå får du kommentarer på bloggen din på hvert innlegg du legger ut i en uke av meg! :)

BLI KOMMENTAR NR 300

Har tenkt til å fortsette med dette, så nå kan du ha muligheten til å bli nr 300, det blir vel en stund til jeg får så mange, siden jeg bare er på 203 nå. Men det er bare å begynne å kommentere. Denne gangen er det at jeg linker din blogg, og sier hva jeg synes om den, og kommenterer hvert innlegg i 3 uker!!! Så kom igjen å kommenter 

Lykke til 

Bli kommentar nr 200

Hallo, nå har jeg tenkt til at dere kan bli kommentar nr 200. Da må dere bare kommentere til en  av dere blir nr 200. Dere kan kommentere hvor mange ganger dere vil. Det dere vinner er en link til din blogg og at jeg komenterer din blogg på hvert innlegg i 1 uke! Så kom igjen, hva venter du på?

(inspirert av http://malinck.blogg.no/ )

Blogges 

Jentekveld

Heeey

Ja, da er man syk da! Kjedelig.. 
Men jeg sa jo at jeg skulle legge ut bildene fra jentekvelden så da gjør jeg det nå. Har ikke alle bildene og det var veldig mange så tar bare noen.

 

♥ ♥ ♥
Var veldig koselig  

Sunday ...

Hallo

Nå er det søndag, hater søndager. Helga har gått så fort og jeg er lei av skole, gleder meg til høstferien. Jeg er jeg syk, eller begynner å bli. Kjedelig, tett i nesa, vondt i hode, varm og vondt i halsen. Så i dag skal jeg ta det litt med ro og være inne å se på film eller noe. 

(gammelt bilde)

Det er så kjedelig å være syk, jeg dævver snart. 

Men blogges da dere 

 

Bloggtips?

Halloo 

Nå har jeg faktisk ikke så mye å blogge om for tiden. Så hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge om så må dere skrive det i kommentarfeltet, så kanskje jeg blogger om det du vil! 
Nå skal jeg begynne å pakke så stikker jeg til Thea på jentekveld! ♥ GOD HELG    

 

SLITEN

Halloo

Nå er jeg så sykt trøtt og sliten, så i dag skal jeg faktisk legge meg litt tidlig. Har ikke sovet min lille sjønnhetsøvn på lenge. I morgen er det jo fredag, og det blir sykt deilig med helg. Kl 6 i morgen drar jeg til Vana og så opp og henter Ida, så stikker vi på butikken og kjøper MASSE godteri før vi drar til Thea på jentekveld. Skal sove over og jeg tror det blir kjempe kos. Det kommer mange fler også, så jeg gleder meg veldig. 

 

 

(litt stort bilde, men gikk ikke å endre størrelsen)

Hva har du gjort i dag?
Gleder du deg til helga // hva skal du i helga? 

Blogger jeg leser

Leser mange fler å, men det er disse jeg leser mest.

Hvilke blogger leser du?

Momarkede

Stikker opp på momarkede i dag også med Ida snuppa! <3

Blogges

Klassebilde!

Hallo, i dag har vi tatt klassebilde. Gruer meg til å få det, siden det ble sååå stygt i fjor og da lurer jeg på hvordan det blir i år. Håper jeg er heldig med det. Hvis det ikke blir alt for ille kan jeg sikkert legge det ut når vi har fått det. Ehm... ja skal få prøvd og lage svarene på spørsmålsrunden i morgen, og skal lage den på video. ♥  I dag hadde vi også mat & helse, ganske morsomt, så har filmet det. Så derfor skal jeg lage en video fra det som også KANSKJE kommer i morgen, skal se hva jeg får tid til. Det kommer hvertfall enten svar på spm runden eller Mat & Helse! Men det får dere se i morgen da. ching ching, så dere får ha en fin kveld videre folkens  

Hva har du gjort i dag? 

 

1. Skoledag

Hallo, i dag var det jo første skoledag! Gikk egentlig veldig fint :) gjorde ikke så veldig mye i dag... Vi fikk bare bøkene og gikk gjennom noe informasjon om året! Så det var jo greit.

Skulle liksom være så flink å sette på bokbindet selv... Men det gikk ikke så bra! Jeg er drit dårlig til det, så det får mamma fikse etterpå! :D

Syntes det var helt supert å ha begynt i 9. Klasse jeg! Føler meg ikke så liten nå lenger, som da jeg hadde begynt i 8 Hihi <3

Hvilken klasse har du begynt i?
Syntes du det var bra å begynne på skolen igjen?

Love it!

Hallo, nå sitter jeg å leser blogger og drikker te<3 Mange bra blogger! & Jeg elsker te<3 Og jeg spiser kjærlighet da!! :)

Nam, nam<3Hihi, den ene brakk! :) 

Nå kom mamma akuratt med melon, så får vel legge ut bilde av de også:

nam, nam dette blir kooos<3

PS: Jeg blir veldig glad for at folk kommenterer bloggen når de først er innom<3

Blogges<3

19.mars.2012!

Hallo, det ble sol på søndag! Jippi.! Fikk ikke tatt bilde siden jeg sovna ute! hehe, er forkjøla nå ;O men jaja...... 
Har et bilde fra i sta da! :

Blir ikke så langt innlegg siden jeg har ikke så mye å blogge om! ;)

Blogges da<3

 

Nytt designelement til bloggen :)

 

Jeg har fått dilla på eget design av bloggen! Utrolig hva man kan søke opp av tutorials, og med god hjelp fra proffer som Vivilicious går det enda bedre:) Se - muttern og jeg har laget en Ugle ;)

Den skal med litt simsalabim bli min nye musepeker...

 
 
 
Vinterferie dag 1

Hallo, i dag er det 1. vinterferie dag! 
I dag har jeg vert å stått på langrenn... det var litt kalt, siden det blåser så mye. Vi grilla og koste oss.
Og i sta tok jeg på ansiktsmaske! 


Hehe<3

Q: hva har du gjort i dag?

Blogges Alvilde<3

 

Sommer!

Åååå, nå begynner jeg å bli lei av vinteren....... gleder meg sykt til sommeren! <3
Da skal jeg m/fam til Utila, en øy som ligger ved Honduras. Her er noen bilder fra sommerne som har vært tidligere:


Frankriket og Dannmark :)

Q: hva skal du i sommer ferien?

Men vi blogges Alvilde<3

Bloggdesign

 

Hei! Jeg prøver å lage eget design til bloggen min... Har du råd eller tips, blir jeg glad :D

 
Ny blogg :)

Hei, lagd meg ny blogg nå!    
I dag har jeg:

Bilder fra instagram som jeg har tatt!

Spist :-)

Sett på mye rart :P


Lagd lamper! :)

Lagd Kattehus til kattene mine! 

Rassmus på taket av huset<3

Blogges Alvilde   
 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits