Bloggere i eidsberg

Hallo 

Nå tenkte jeg å  linke til noen bloggere i eidsberg. Kjenner mange av de som bor her, og er fra eidsberg selv. Mange har kjempe fine blogger og her er noen av dem.

www.ellssa.blogg.no

www.jhensel.blogg.no

www.vanessasulaiman.blogg.no

www.solasa.blogg.no

www.idaeemilie.blogg.no

Disse bloggene er ganske bra, så det er bare å sjekke de ut! :)

Forresten så har mamma bursdag i dag, så gratulerer med dagen mamma! 

Glad i deg 

Overskrift

Hallo, på lørdag natta jeg og Vana hos Ida. Det var kjempe koos. Vi tok sinnsykt mange bilder siden ble så rare pga lyset. Men noen ble jo fine da, eller... nesten

Ida lagde så mange rare uttrykk, haha 

Vet jeg har sagt at jeg skal lage mat & helse videoen, men den kommer altså. Har hatt så mye å gjøre i det siste og sånn, så har ikke hatt tid. Men lover at den kommer så fort jeg får redigert den. 
Og så skal jeg lage romvideo også, men jeg skal pusse opp først og så kan jeg lage den. Så allt det der greiene jeg har sagt at jeg skal lage video om og innlegg, det kommer når det kommer! Skal prøve å ikke bruke hundre år på det.

Må si takk til Jeanett som linket bloggen min, veldig koselig. Dere kan besøke bloggen hennes her   www.jhensel.blogg.no   

 BLOGGES 

 

 

 

 

Dipdye

Heey, tok dip dye nå jeg. Hehe, første gang. Men jeg syns det ble litt kult da.

Haha, kula meg

Sånn ble det! <3

Hva synes du?
Har du tatt dipdye før?

tgif

Ah, endelig helg igjen. Har vært så trøtt og sliten denne uken, så dette var deilig med helg nå! Har ikke gjort så mye denne uka egenlig. Bare lekser og det der!

Ja er vel ikke så interessant å lese om at jeg har gjort lekser og sånt. Men dere får ha en super helg alle sammen og så blogges vi i morgen!    

Momarkede

Må si det var bra på momarkede i dag, mange folk! Hadde det kjempe koselig. Hørte på Vinni synge og en bra avslutning med fyrverkeri!

Så gleder meg veldig til neste år! <3
Kommer til å lage en liten film til, når jeg får tid. Trur jeg legger meg snart, så blogges da<3

31.august

Hallo, i dag har det vært en super lang dag på skolen. Skulle tro jeg har vært der i mange timer. Så har vært veldig skjedelig dag i dag! Men gleder meg til etterpå. Ida kommer til meg og skal natte. <3 I kveld skal vi stikke opp på momarken, så det blir jo gøy da! Blogger om det etterpå 

Ikke glem å kommenter under a!  -Blogges

23.august

Hallo, i dag har vel dagen gått til lekser! Yeey... Har jo trent litt med Vana også i dag da. :) Må bare si at nå har vi filma og gjort klar må gjøre videoen. det er bare noen få ting som mangler, så den kommer i helgen! <3 Gled dere! :D hihi, kunne ikke gjøre alle tingene dere skrev fordi vi hadde ikke allt og noe hadde vi ikke tid til rett og slett! Og så må jeg bare si at vana også er med på må gjøre videoen, så dette blir bra folkens!! <3 
(hadde ikke så mange bilder så bare tok noen jeg hadde fra før, hehe<3)

Hva har du gjort i dag?

 

15.august

I dag har jeg hatt besøk av Rikke, koselig det! Vi hadde ikke så mye å gjøre så vi sminka oss.. Sånn Halloween sminke sak! Haha

Var jo veldig smart og brukte superlim for å sette på den dingsen i panna, så det gjorde drit vont å få det av! Og så brukte jeg neglelakk som blod, funka jo egentlig veldig bra, men gjorde veldig vondt å få av så ikke gjør det! Skal aldri gjøre det igjen fort si det sånn! Hadde jo ikke akkurat så veldig proff sminke heller til å lage det sånn da.. Men, nok om det! ;) I morgen får jeg besøk av Ida! Wii, gleder meg<3 så dere får se i morgen hva vi har gjort da! Skal prøve på å få lagd en video å da! Men lover ikke noe<3 og den må gjøre-videoen får komme når den kommer, er liksom litt vanskelig å si når den kommer siden det tar litt lang tid å lage den, men den kommer! Så vet dere det. Oj, haha ja nå ble dette kanskje et veldig langt innlegg, men vi blogges hvertfall i morgen da<3

SUN

I dag har det faktisk vært veldig varmt, så har sola meg litt, og bada i hageslangen. HAHA haha, fnt uttrykk..
Blogges 


 

14.august

Ja, må bare si det at det kan hende det tar litt lenger tid med videoen, siden jeg ikke hadde plass på pc'en. Så da kunne jeg ikke laste over videoene. Så derfor må jeg få meg en harddisk først! Så jeg prøver alt jeg kan for å lage den ferdig så fort som mulig! <3

Blogges<3:*

7 Mai

Hallo??I dag har jeg vert hos tannlegen, fordi jeg knakk tanna mi i går da jeg spiste godteri! :(

Jeg har knekki den en gang før da jeg hoppa i sovepose også da! Haha, det er fortsatt merke i gulvet! Men i dag fiksa jeg den.

Det gjorde ganske vondt, men fikk bedøvelse da. Og jeg hadde en diger skrue ut av tannkjøttet, så ikke helt bra ut men jaja. Er fin nå. :) og når jeg var ferdig dro jeg å kjøpte bakt potet, var ganske vanskelig å spise da. Haha:) og så dro jeg på skolen.

Oj, fint smil, var ikke så lett å smile;) men det har vært en super dag fordet! Og i morgen skal jeg få besøk av ei søt jente som heter frida, hun går i 6klasse! Hihi, koselig. ;) Vi kommer sikkert til å ta noen bilder da!

Blogges om ikke lenge! ??

16.mars.2012!

Holaaaa! 

Sorry for dårlig blogging!..... Har gjort så mye di siste dagene. Mye lekser og prøver, og så går jeg på teaterskole så jeg har vært ganske mye på det, vi øver til neste forestilling vi skal sette opp, SUPER! Håper dere har hatt det fint i vinterferien og de andre dagene.♥ I dag har jeg trent på family, det var slitsomt siden jeg er så støl etter gymen på torsdag. Vi hadde masse styrke.! Har så vondt i bena ;o !! 
Nå har det vært varmt i mange dager, over 10 grader;o Jeg gleder meg sykt til sommern. Jeg, anna og Ida skal gå til Sarpsborg. Det tar en dag å gå dit, så skal vi sove hos bestefaren til Anna. Gleder meg sykt ♥ Forrige helg sov jeg over hos Ida, det var koselig. ( foresten, sjekk bloggen hennes: www.idaeemilie.blogg.no ) ♥ Da lagde vi cup-cakes, det er de beste jeg har lagd noen gang. Og etter det spurte jeg mamma om vi kunne ta en liten tur til Askim å handle. Så da gjorde vi det. Her er bilder av det jeg kjøpte og cup-cakesene: 


Hehe, fine da
  Vi var på laben på skolen på tirsdag.
Meg og Ida på cubus i Askim  


Cup-cakesene vi lagde, de var super gode!  

Jeg må finne bildene av klærne jeg kjøpte så legger ut dette først, men de kommer senere i kveld! 

 ♥Q: Hva syntes dere?

♥Q: Hva har du gjort de siste dagene?

Blogges Alvilde♥ 

Hey!

Rakk ikke å blogge så mye i går siden jeg var i Oslo hele dagen. Jeg kjøpte noen ting der da! Vi var inne på en butikk som dem hadde ganske mye rart. Og så var vi på jobben til pappa, han jobber på Riksscenen og er teknisk sjef :)
Vi var å spiste på en restaurant og tok mange bilder:

Bak scenen i sminkerommet på jobben til pappa: 

På scenen:


Her bodde jeg da jeg var liten:

Det er så mange bilder, så derfor kommer et flere bilder etterpå :)

 
 

 Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits