...

Heei!

Har nettopp bytta design og har fått fiksa profilbilde, men header er ikke på plass. Jeg driver å lager meg en ny header nå så den kommer sikkert snart. Må gjøre videoen lagde vi ikke på søndag fordi vi hadde ikke fått så mange forslag. Men så fort vi får litt fler forslag og får tid så skal vi lage den! Snart skal jeg faktisk trene med Vana på Family. Har bestemt meg for å begynne å trene litt fremover nå. Minst 3 ganger i uka. På torsdag har jeg meldt eg på morgenspinn, halv 7, jeg pleier jo å stå opp halv 8 så kan bli ganke innteresant om jeg virkelig klarer å komme meg opp kl 6! Haha, nå skal jeg lage meg en header og bestille min personlige almanakk. Så snakkes vi senere.
må gjøre video

Hallo! I morgen kommer Vana hit, så da har vi tenkt å lage en må gjøre video! Derfor må dere komme med forslag på hva vi kan gjøre. 

Veldig fine bilder assa, hahaha! 

MEN KOMMENTER NOE VI SKAL GJØRE A!! <3

Ukens blogg

Hallo! Jeg har vært syk og derfor har det blitt litt dårlig med blogging. Men har tenkt å lage en video så fort jeg blir bedre og finner på noe jeg kan lage video om.. Men hvertfall her er noen bilder, så blir ikke dette innlegget så kjedelig.

Tenkt til å starte med ukens blogg, så hvis du vil bli ukens blogg denne uken, kommenter under! <3

-blogges

Smoothie

Inspiration: nails

Photos

linker

Nå har jeg valgt ut de 3 bloggene jeg synes var best av de som kommenterte på linkerunden. Alle bloggene som kommenterte er kjempe fine, men jeg valgte ut 3. 

Bloggene jeg har valgt har alle et ryddig og fint design. De har bra bilder, og blogger ganske ofte. Og de har mange videoer som gjør at man får lyst til å lese bloggen fordi det er orsomere å se videoer enn å bare lese et innlegg hele tiden. Så disse bloggene er fine.

 

www.annamarialove.blogg.no

www.looveeeee.blogg.no

www.emiliebrekke.blogg.no

ALLE SAMMEN TA EN TITT INNOM DISSE BLOGGENE! 

 

 

Russerevy

Hallo!
Var å så på russerevyen istad, var sykt bra :D De som ikke har sett den burde virkelig dra å se!

Hva har dere gjort i dag? <3

Happy

I dag kom Vana tilbake på skolen, har savna ho! Ho har vært i Paris for de som ikke visste det. Ho har vært der i 10dager. Ææ, ho kom på skolen i dag og hadde med seg disse til meg.

Ble så glad. Og jeg har jo fått litt elsk på skittles så passet bra å få to poser med det. Nå driver jeg med sånn engelsk oppgave som tar sykt lang tid, har sitti med det i snart 3 timer.. Buhuu. Men jaja! I morgen skal jeg bli med Ida hjem også skal vi dra å se på russerevyen, gleder meg til det!
Snart kommer linking av blogger også, men nå må jeg fortsette med engelsken så blogges vi.

Hjelp?

Jeg vet sånn seriøst ikke hva jeg skal blogge om, hadde tenkt å lage en video en gang i uken. Men vet ikke hvordan videoer heller. 

Så dere må hjelpe meg med å komme med forslag! 
VÆRSÅSNILL Å SKRIV HVA DU VIL AT JEG SKAL BLOGGE OM ELLER LAGE VIDEO OM!  

INSPIRATION #2linkerunde

Bare kommenter under så tar jeg de 3 bloggene jeg synes var best og skriver hva jeg syns var bra med dem! Jeg linker til bloggene og legger ut noen bilder av de tre bloggene! LYKKE TIL! <3

Komenter bloggen din! :)

video: rommet mitt

Hallo! 
Siden jeg har fått så mange spørsmål om jeg kan lage en romvideo, så bare lagde jeg det nå. Så har jeg liksom fått det spørsmålet ut av verden, hehe. Men ihvertfall her er videoen og jeg håper dere liker den!:) 

bedre bilder av innkjøpene

Oh yes

Fikk se at denne kommer tilbake i mai! Ble så glad. Har savnet den og den er jo såå god.

Gleder meg sykt til den dagen!
Noen fler som er glad for at den kommer tilbake?

Sliten

Sorry for at det blir litt dårlig blogging i dag. Har vært på skolen også dro vi i bisetelse (?) til oldefar, og etter det var jeg på kor. Så kom hjem for en time siden og er sykt trøtt og sliten. Orker ikke legge ut bedre bilder av innkjøpene i dag. Men lover at det kommer i løpet av helgen. Dere får ha en fin kveld videre så blogges vi! <3

(Gammelt bilde)

Bilder

innkjøp fra sverige

I går var jeg i sverige å handla litt, så her er en liten innkjøpsvideo! Håper du liker den :)

 

I kan jeg legge ut bedre bilder av at jeg har på det jeg kjøpte, siden den er i svarthvit ogsånn...

Blogges <3

Me Last Night


 

MINE NYTTÅRSFORSETTER

♥ TRENE, jeg skal begynne å trene mye mer. Jeg har vært så slapp med det, og tenker alltid at jeg ikke orker "jeg tar det i morgen" Så nå skal jeg begynne å trene og gå turer og jogge mye oftere!

♥ TENEKE PÅ HVA JEG SPISER, jeg spiser så mye dritt, elr jeg spiser alltfor mye godteri og sånn usunn mat hele tiden. Og når det er middag og sånn spiser jeg alltid mye mer enn det jeg burde, bare fordi maten var så god. Så nå skal jeg ikke spise godteri (bare i hælja) og bare spise til jeg er mett til middag!

♥ VÆRE MER SOSIAL, jeg er så lat og ikke orker og gå ut osv.. så nå må jeg begynne å være mer med venner og ikke bare være inne med tlf og pc! 

♥ HA DET RYDDIG, dette er noe jeg virkelig må skjærpe meg med. Rommet mitt er alltid rotete, fordi jeg bare vrenger av meg klærne og slenger de på gulvet, så blir det en diger kleshau som bare ligger der i flere dager og støver. Så jeg skal rydde opp etter meg på rommet hver kveld før jeg legger meg!

♥ IKKE KJØPE ALLT, jeg er sånn som bare skjøper ting for å bruke opp pengene elr fordi det var litt fint så kjøper jeg det. Så nå skal jeg begyne å virkelig tenke over om det er noe jeg kommer til å bruke. 

♥ OPPLEVE VERDEN, begynne å være med på forskjellige steder. Ikke bare si "jeg orker ikke" Det er så mye jeg ikke har sett før her i verden, det er faktisk ganske koselig å dra på forskjellige steder. 

♥ FÅ BEDRE KARAKTERER PÅ SKOLEN, serriøst dette må jeg virkelig skjærpe meg med, jeg må begynne å øve til prøver mange dager før en prøve og gjøre leksene med en gang jeg får de og ikke slurve med det jeg gjør! Da går allt mye bedre med en gang! 

♥ BLOGGE, jeg må blogge mye offtere. Egentlig hver dag, to ganger om dagen. Og begynne å legge ut flere videoer!

Dette er mine nyttårsforsetter, og dette skal jeg klre å gjøre bedre dette året her. 

Hva er dine nyttårsforsetter?//Har du noen av de samme som jeg har?

GODT NYTT ÅRHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits