Gratulerer med dagen

Hallo, i dag har Frida bursdag! Vil bare si gratulerer så mye med dagen!!! Kos deg masse <3 glad i deg snuppa

Konkuranse

Hallo
Da blir det en liten konkuranse om å vinne et iPhone deksel/klistremerke ting! Så det dere må gjøre er å dele bloggen min et sted og skrive hvor dere delte den i kommentarfeltet, jeg sjekker. Dere kan kommentere så mange ganger dere vil for da har dere større sjans for å vinne! Jeg bruker random.org så helt tilfeldig hvem det blir! Lykke til <3

Sorry lite og dårlig bilde, men måtte bruke iPhonen!

innkjøp

monday

♥ Hallo 

Da var det mandag igjen, skole... Kjedelig! Men hvartfall så var Vana her i dag. Vi gjorde egentlig ikke så mye, tok bilder og bare slappa av foran pcen. Koselig det å.

Som dere ser har jeg fått fiksa ferdig bloggen med header, profilbilde og tekst, mangler bare linker til facebook og de, som kommer snart. Var i ski på lørdag og handla så derfor har jeg laga en liten innkjøpsvideo til dere som antageligvis kommer i morgen! Også blir det nok også en annen ting som kommer på bloggen i morgen som dere ikke får vite enda! Gled dere. Nå skal jeg se en episode til av Gossip Girl før jeg legger meg, er så sliten. Good Night 

God vinterferie

Hallo! Vil bare ønske alle sammen god vinterferie! Ligger på gulvet med godteri og masse dyner og puter og ser film. Tror dagen kommer gil å gå til det. Håper dere får en herlig ferie.

Hva skal du i ferien?

videoklipp!!!

Da har jeg fått til å laste opp videoen! Det er noen videoklipp fra 2013. Håper dere liker den  

Video

Hallo 

Nå har jeg begynt å blogge igjen. Noe jeg må begynne å bli mye flinkere til! Men hvertfall, nå hadde jeg egentlig tenkt å legge ut en video, men så gikk det ikke å laste den opp. Så da kan det hende den kommer i morgen elr noe. Har hatt ganske mye å gjøre i det siste, lekser, prøver, osv.. Er så klar for vinterferie nå, er så lei skole. Tror faktisk ikke jeg skal så mye i vinterferien annent en shopping så har nok veldig god tid til å blogge da! Nå får jeg gjøre litt lekser og prøve å laste op videoen. Har to videoer på lager, så gled dere!

Foresten......For noen dager siden lærte Ida meg hvordan man bytte sånn farge på appene sine, og det er drit stilig. Det er sååå fint. Kan sikkert lage et innlegg om hvordan jeg gjør det hvis noen vil det! 

FØR:

NÅ:

Det blir så mye finere, er så fornøyd! Og det er sykt mange farger og mønstere man kan velge mellom! Men nå får jeg begynne med leksene, hadebraa :)

11.02.2013
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits