Photostudio


Hellu

I går dro vi på videregående i photostudioet på media, der tok vi litt bilder som jeg tenkte å legge ut nå. Har ikke så veldig mye å skrive nå, så dere får se en del bilder. 

I natt og i morgen natt skal jeg sove hos Harriet, og på Onsdag skal jeg sove hos Ida. For på Torsdag morgen drar vi på hytta til Ida i Gol, gleder meg sykt. Blir der til søndag. 
Men da får dere ha en superfin ferie videre så blogges vi     

sjokoladefondue med Emma

Hallo  

I dag kom Emma hit, har ikke sett henne på nesten 2 år. Kjempe koselig å se henne igjen. Vi har spist sjokoladefondue, såå godt  Henne blir her til mandag, så får håpe på fint vær i morgen så vi får tatt litt bilder ute. 

Blogges i morgen!  

Frokost ute, faktisk

 

I dag våknet jeg til sterk sol og nybakte muffins, herlig. Bestemte meg for å spise frokosten ute siden det er så varmt. Er så glad for at solen kommer og snøen blir borte. Want summer! Vinner!

Vinnern av konkuransen ble...
MARTINE!!! Gratulerer<3

Headere

 Tenkte bare å vise dere noen av headerne jeg har laget. Og vil gjerne at dere skriver hva dere syns om dem. 

Hva synes du? 

 

Åpen skole

Hallo, i dag var vi på vidregående og fikk se rundt på de forskjellige linjene. Det var kjempe gøy å se hva de forskjellige driver med. Jeg har tenkt å gå media. Det ser så gøy ut, ta bilder og lage film og masse mer. Vi var der hele skoledagen. På skolen driver vi med elevbedrift, og i morgen skal vi ha messe på skolen. Blir gøy. Kan sikkert ta litt bilder og sånn fra det å legge ut i morgen. 

Etterpå kommer jeg til å kåre vinner av konkuransen. Gled dere! 


Hva har du tenkt til å gå på vidregående? Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits