Yees!

Halo, i dag skal jeg på bik bok og cubus! Det er fordi det er:

Og på cubus er det 30% på alle varer! Så jeg skal dit kl 5! Legger ut det jeg kjøpte senere!
Nå har min søster barnebursdag, og hun har bedt alle i klassen og noen fler. Det er veldig bråkete her for alle prater i munn på hverandre, hihi, men de er så søte <3

Ja, hadebra da<3 

Teater "SUPER" Bilder!

Heey, Jeg går på teater og på lørdag hadde vi forestilling på festviteten, det var kjempe koselig!Savner det allerede, det er så koselig å øve! Men ja, her er noen bilder fra SUPER:

Det var kjempe morsomt, det er audition om to måneder til "Reisen til julestjernen" Skal være med på det! Gleder meg! <3
Og forresten i dag hadde min kjære lillesøster burdag! GRATULERER MED DAGEN <3

  
9 år! Elsker deg jentami <3

Blogges! <3

sovet borte

Hallo

 

Har hatt overnattet av hos Ida med Anna jeg da, var utrolig koslig! Vi var kanskje litt hypre i gårkveld, hah, vi gjorde så mye merkelige greier.. Uansett da, så filma vi en del og Ida satt det sammen til en video. Håper dere liker den!
 

Hos Ida!

Hey! Nå er jeg hos Ida med Anna, vi har hatt det kjempe koselig! Her er et bilde, også kommer det en video fra dagen, i morgen! <3

Da ses vi i morgen! <3

Lekser+Anna+is

Heei, i dag har jeg vært hos Anna! Det var kjempe koselig, men vi hadde så mye lekser. Det var det eneste vi gjorde! Vi har så mye lekser til onsdager! Men vi spiste is da, sjokolade is med biter! Bare elsker den isen! :) jeg skal kansje sove hos henne i helgen så blir nok litt blogging da ja! Og forresten i går lagde jeg en søt potetfigur! Den er bare så søt! Men vi blogges da dere! ??<3

Love it!

Hallo, nå sitter jeg å leser blogger og drikker te<3 Mange bra blogger! & Jeg elsker te<3 Og jeg spiser kjærlighet da!! :)

Nam, nam<3Hihi, den ene brakk! :) 

Nå kom mamma akuratt med melon, så får vel legge ut bilde av de også:

nam, nam dette blir kooos<3

PS: Jeg blir veldig glad for at folk kommenterer bloggen når de først er innom<3

Blogges<3

Ida!

Heey<3 I natt sov jeg hos Ida. Det var super koselig. Vi spiste taco og godteri. Men før det var vi å så på "snehvit" på kino, litt barnselig men den var ganske bra da! Hehe. Vi sovna ca 1 :) Og våkna kl12. Da jeg våkna hadde Ida sminka meg<3 Kos det, sånn ble det: 

Hehe, så nydelig altså! <3

Blogges da<3

 

Ny kjole!

Heei♥ Jeg har netopp vert i Italia. Der kjøpte jeg meg en kjole! I morgen skal jeg på påskefest, og da skal jeg ha på kjolen. ♥ Den ser altså slik ut:

Kjole fra ZARA kr 299. ♥ Er veldig fornøyd med den. Det var fint og være i Roma, det var varmt og masse kult å se på. Har tatt mange bilder. Skal legge de ut etterhvert da. 

Hva har du gjort i ferien?

Hva syntes du om kjolen?

Blogges Alvilde 

Flytte!! &lt;3

Heey, i morgen skal jeg flytte til Italia! Gleder meg sykt, jeg skal bo der i 1 år! :) Jeg driver å pakker resten nå:

Skal blogge masse da! <333  Håper dere fortsatt får det fint her i norge og så kommer jeg tilbake neste påske. <3 

Blogges Alvilde<33Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits