Overskrift

Hallo alle sammen

Jeg har ikke hatt tid til å blogge før nå siden det har jo vært 17.mai og litt sånt! Hadde det kjempe koselig på 17.mai! Tok noen bilder:

Koos det! <3

Og i går var Anna her! Tok noen bilder vi også da:

Har ingen bilder av Anna siden henne syns ikke de ble noe fine! Men jaja....

Hva syntes du om bildene? 

Nå skal jeg dra til Vestby å besøke tanta mi, så det blir nok koselig da! 
Ja blogges da dere 

Ida og Vana! &lt;3

Hallo

På fredagen sov ida her! Det var kjempe koselig som alltid <3 Og på lørdagen så vi på en fotballkamp på kunstgresset! Der møtte vi vana og etter det gikk vi hjem til meg for å ta noen bilder! Det var perfekt vær til å ta bilder: Vi tok en del(mange) Bilder ja! <3 Jeg legger ikke ut alle for da kommer dette tilå bli et laaaangt innlegg! Men her er noen av bildene da: 

♥Ida!

♥Vana!
♥Beste jentene!

Hva syns du om bildene? 

Skal bare si at det kommer en liten film snart! Skal begynne å sette den sammen nå! Og så kommer den sikkert i løpet av uka! 

Blogges da

Regn!

Hallo, i dag har det regna en del..... ikke så veldig koselig, jeg vil ha sol. Så håper det blir det fremover. I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig, jeg har vært hos bestemoren min. Det var jo koselig da, Anna var der også. Og på skolen i dag lagde vi is i naturfagstimen, det var kjempe godt og i morgen kommer Ida og Idun til meg da skal vi lage det. :) Ida skal sove over i morgen, gleder meg. Og da blir det vel kansje noen bilder og en film av det vi har gjort! Men her er noen bilder av dagen i dag:


IS, måtte bare legge det ut siden det var litt kult bilde!
Jeg hadde bad i dag også, vi øvde på sånn livrednings greie. :)
Snegle<3

Da snakkes vi i morgen, skal prøve å lage en liten film, og så kan dere få se hvordan man lager iiiiis! 

Blogges♥ 

7 Mai

Hallo??I dag har jeg vert hos tannlegen, fordi jeg knakk tanna mi i går da jeg spiste godteri! :(

Jeg har knekki den en gang før da jeg hoppa i sovepose også da! Haha, det er fortsatt merke i gulvet! Men i dag fiksa jeg den.

Det gjorde ganske vondt, men fikk bedøvelse da. Og jeg hadde en diger skrue ut av tannkjøttet, så ikke helt bra ut men jaja. Er fin nå. :) og når jeg var ferdig dro jeg å kjøpte bakt potet, var ganske vanskelig å spise da. Haha:) og så dro jeg på skolen.

Oj, fint smil, var ikke så lett å smile;) men det har vært en super dag fordet! Og i morgen skal jeg få besøk av ei søt jente som heter frida, hun går i 6klasse! Hihi, koselig. ;) Vi kommer sikkert til å ta noen bilder da!

Blogges om ikke lenge! ??

Anna er her! Wii

Hallo, nå er Anna her, hun sover over! I går var vi på joggerur og kosa oss hjemme!! Men her er noen bilder fra dagen! <3

Cowboy! Yeah<3

Namnam:D

Haha, noen gamle bilder av Anna! <3

Blogges<3Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits