Don`t do this

Yoo
Jeg er en person som prøver ut utrolig mye dumme ting. Og ja en av dem prøvde jeg istad. Det er sånn eggeglass suging. Så man tar et eggeglass rundt munnen og suger så den sitter fast. Der lar man den sitte en stund. Jeg hadde den der i 30min og det var ikke særlig lurt. Nå angrer jeg sykt på at jeg gjorde det. Det går jo selfølgelig bort etter hvert, men det er jo ikke akk så veldig fin da...
Så jeg anbefaler dere IKKE prøv detta her, og hvertfall ikke i hverdagen, for da må dere gå sånn på skolen dagen etter..

 

prinsesse lunsj

Nå er Martine her, og vi har nettopp spist lunsj. Etterpå skal vi kose oss å se på film og ta noen bilder. Maten var sååå god. Jaja, så blogges vi etterpå  

                                                              


 

A rainy day

Hallo. 

Nå skal jeg begynne å blogge igjen. Jeg har ikke blogget på lenge fordi det ikke har vært noe å blogge om og jeg har ikke hatt noe bloggmotivasjon til å gjøre det. Men NÅ er jeg tilbake. Dette blir nok ikke så stort innlegg nå, men skal begynne å blogge oftere nå og prøve å blogge litt mer variert. Håper dere vil begynne å lese bloggen min igjen.

I dag har jeg vært ute og sykla. Sykla til morenen for å handle litt. Kan vise i morgen. Hvertfall så skulle jeg og Idun til mysen etter det og så begynte det å plask regne, så vi ble veldig våte. He he. Men ja, da blogges vi.
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits