videoblogg 1

Kommer flere deler siden har en del videoer 

 

 GIKK IKKE LASTE OPP VIDEOEN HER MEN LINK TIL VIDEO UNDER 

  ------->     http://youtu.be/Qxo-kxvM6F0

Min sommer

Hallo, tenkte å fortelle dere hva jeg skal i sommer, skal ikke så veldig mye men skal nok bli koslig uansett. 

♥ Jeg skal prøve å få hatt mange jentekvelder med grilling, piknik, teltturer osv.. 


♥ 18. Juli skal jeg på koster med familien og Ida og familien, være der i 5 dager, vi var der for 2 år siden med dem å og det er veldig koselig.♥ Skal til polen en uke med trinnet. husker ikke helt datoen men er nest siste uka i ferien. 

♥ Skal garantert være med folk på hytta, Frida sin, Anna sin, mormor og morfar sin og tanta mi sin. 

♥ Kommer til å tilbringe mye av ferien ute og på stranda, selvom det ikke akkuratt er så mye strand her vi bor men da kjører vi bare til sandstangen elr lundeby. 


Er så deilig med sommerferie nå,, synn det er dårlig vær. Men får håpe det blir bedre. 
Har en del videoklipp som jeg kunne ha setti sammen til en film så får se hva jeg får til, så blir det nok en video. 

Video - bursdags gaver

Her er videoen med gavene jeg fikk og det jeg kjøpte for pengene! Håper dere liker den 

BURSDAG

Hallo! I dag har jeg bursdag. Har hatt en superduper herlig dag ♥ Hadde familie feiring i helga, kjempe kos. Fikk en del penger så i dag var jeg på shopping med Ida og Idun. Jeg har laga en innkjøpsvideo med gavene jeg fikk og det jeg kjøpte for pengene. Så video kommer i morgen! sånn serr

I morgen blir jeg 15 år, wii. ♥ Har bestemt meg nå for at jeg SKAL begynne å blogge ordentelig. Hver dag og om forskjellige ting. Vet jeg har sagt det tusenvis av ganger men denne gangen er seriøs. Har hatt det ganske travelt i deg siste med tentamen ogsånn. Nå som det begynner å nerme seg sommer og vi ikke har noe ordentelig skole igjen, er det bye lettere å ha tid til blogg. Skal også prøve å ha video oftere, mer outfits, mer tips om trening, mat, sminke og mye annent forskjellig. Så håper det blir bra. Det er jo også selfølgelig mye mer motiverende å blogge når dere kommenterer og sier ting dere vil jeg skal blogge om, så håper dere vil det. 

Nå skal jeg nyte den siste tiden som 14åring, så skal jeg vel legge meg og våkne opp som 15åring. Gleder meg sykt. Har hatt et fantastisk år som 14 og det som 15 skal bli enda bedre. Dere får kose dere masse videre så BLOGGES VI FAKTISK! SummerGod kveld
Wii, idag har det vørt sykt varmt ute, håper det fortsetter. Det er så digg å gå rundt i varmen å spise is. Er jo en stund siden jeg har blogga og prøver allt jeg kan for å blogge interresant. Det som er problemet er at jeg sliter med hva jeg skal blogge om. Så har du et ønske, noe inspirasjonsbilder dere vil jeg skal legge ut, eller video eller spørsmålsrunde, shotout kanskje, så kommenter det! 
I morgen skal jeg i konfirmasjonen til verdens beste Anna, gleder meg.
Ha en fin kveld videre Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits