Video snart

Sorry for at jeg ikke fikk blogget på koster, var ikke nett og hadde ikke så mye tid. Så ble ikke noe av det. Men har tatt sykt mye bilder og filma, så en film fra turen det skal det bli! Kanskje ikke jeg får lagt ut før jeg skal til Polen, men da kommer det hvertfall etter jeg har vært der. Da kommer det også en Polentur video. Drar til Polen på søndag så får se hvordan det blir med tid til å legge ut video og redigere før det. Håper dere koser dere i sommerferien. Det gjør ihvertfall jeg, er såå herlig. 
Kod dere videre<3

Et bilde fra koster: 

kos

I går kveld tente jeg og Idun lys som vi satte rundt badekaret og tok oss et bad, så koslig. I overimorgen drar vi tidlig til koster sammen med Ida og de. Blir så sykt koslig. Gleder meg sånn. Tar med macen og kamera så vi får tatt noen bilder og filma. 
 

Overraskelse

Haha, her er en liten overaskelse. Fordi Idun skal begynne å blogge på denne bloggen med meg. Vi har laget en liste over masse vi skal blogge og håper på å få blogget ofte. Det som er så fint når man er to er at når den ene er borte så kan den andre blogge. Håper det blir bra og funker ganske bra. Så blir nok litt av hvert å se her på bloggen da. Noe av Idun noe av meg og noe med begge. Skal klare å lage videoer og mye mer. Lista er ganske lang. Skriver navn under hvert innlegg så dere ser hvem som skriver. Vi begynner med dette fra i dag. Men siden det liksom er jeg som er hovedbloggern her så blir det mest innlegg fra meg. Håper dere liker denne ideen. 
SPØRSMÅLSRUNDE

Da har jeg en spørsmålsrunde. Bare å stille spørsmål MARTY

Hallo, forrige uke var Martine her. Var kjempe kos. Vi satt ute og kosa oss til langt på natt, hehe. Sov i telt, elr vi sov ikke så mye men koslig var det hvertfall. Snakka om masse forskjellige ting og så mye film. Vi grilla også. Dagen etter hadde vi en liten photoshoot av no slag. 


MAC

ææææ, nå har jeg endelig fått mac! Er så utrolig deilig å endelig ha den rett foran meg. Er helt in love♥ Har MacBook Pro med retina skjerm, og er så sykt fornøyd. 

Må jo også fortelle at jeg var på hytta til Anna fra søndag-tirsdag. Var utrolig koslig. Kjørte mye båt, så film og koste oss på hytta. Er ikke så ofte jeg ser ho så var litt ekstra kos. Kommer til å lage enda en "videoklipp" video hvis dere vil da selvfølgelig. Nå skal jeg prøve å lære meg litt mer om macen, siden skjønner ikke en dritt. Ida skal komme å lære meg litt når ho kommer hjem fra Mallorca. Wii

Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits