Spørsmålsrunde

Denne videon her ble sykt lang, kjedelig og dårlig og jeg mmyser med øya, hahahah, stygt, men jajaj. Var en del spørsmål så måtte filme, så her er den. Skikkelig randome start men jaja, wtf??

Video

Hallo, har hatt det kjempe kos med Vana. Kom oss faktisk ut i dag, var i skogen, blææ. Jaja, lagde jo en video som vi lovte, så her er den.  

Håper du likte videoen, så prekæs vi! <3

Spørsmålsrunde

Nå tar jeg en ny spørsmålsrunde igjen. Så still meg spørsmål! :)

LURER DU PÅ NOE??

Kjeder meg

Hei, igjen! Har ikke så mye å gjøre før Vana kommer. Ho kommer kl 6, og jeg holder på å dø av kjedsomhet. Så derfor blir det en del blogging om absolutt ingenting egentlig. Jeg og Vana skal hvertfall få prøvd å lage en liten video til dere. Ho har jo fått mac og derfor skal vi prøve oss på litt redigering i iMovie. Det er så deilig med ferie. Selvom jeg er veldig lat fortiden. Har bare vært inne hele tiden, så burde egentlig komme meg litt ut. Har ikke trent på lenge heller, og bare sitter i senga med pc på fanget og spiser masse godteri i pysj og null sminke. Jaja, det får gå. Skal begynne å trene mye mer neste år. Nå skal jeg se på Tina og Betina. Så kommer nok Vana etterhvert. 

BESTE JENTA! 

 

Mine iPhone deksler

Fikk til jul av Ida!

Har en sånn i blå også, så de 4 er fra søstrene grene 9,90 ,- pr stk

Momarkede, 100 ,- 

New York, 100 ,-

En butikk i Askim, 100 ,- Satt på naglene selv

New York, 150 ,-

Reklame, fikk i posten

Momarkede, 150 ,-

Momarkede, 150 ,-

New York, 150 ,-

Accessories, 130 ,-

?

'

Vant på konkuranse på en blogg

Hafjell (?) fikk av søstra mi

Fikk av Vana

Momarkede, 150 ,-

New York, 120 ,-

God Morgen

Hallo, i dag har jeg sovet lenge. Våknet kvart på tolv av at katta spydde ut over julegavene mine, koselig!! I dag blir det en herlig dag, Vana kommer og skal overnatte. Det blir sikkelig koselig. 

Hahah, gammelt bilde! Men ja da snakkes vi senere. Dere får ha en fin dag videre <3

Mine Julegaver

Her er en liten video om det jeg fikk til jul. Ble veldig fornød med gavene. Var noe jeg glemte å si på videoen, og det var at jeg fikk 2500kr og en hettegenser. Måtte ta videoen i svart-hvitt siden ellers ble den så uklar og prikkete, så ja.. her er den

Hadde en kjempe fin jul med familien og mormor og morfar, Tusen takk for alle gavene! 

Hadde du en fin jul?// Fikk du mange fine gaver?

Litt bilder

SYNS?

 

x-factor usa

De her er bare så sykt flinke til å synge, herregud. Elsker de <3  

 

 

 

 

Det er så deilig med juleferie nå. Har venta på det i flere uker, og endelig var det ferie. Slutta tidlig på skolen på fredag og så var jeg litt på biblioteket med Vana og noen andre folk. På kvelden var vi på julebord med mange i familien. Var koselig. I kveld skal jeg også på et julebord hos Sigrid. Gleder meg til det. Nå skal jeg ikke noe spessielt før det så har tenkt å bare slappe av. Er bare tre dager igjen til julaften og jeg gleder meg som et lite barn, all den gode maten og gaver og ikke minst den herlige julestemninga. Ja det blir nok bra. Jeg vil bare ønske dere alle en riktig GOD JUL 

spørsmåls runde med Martine

Hallo, nå har jeg redigert videoen med Martine. Den første jeg redigerte ble sletta, så da måtte jeg lage en ny. Så jeg orka ikke å redigere så veldig nøye, siden det hadde tatt så lang tid. Men jeg har hvertfall lagd den ferdig nå. Den ble jo ganske lang, så du får se det du vil av filmen. Her er den.  

Hva syns du om svarene og videoen? 

Bilder fra bursdagen

Det kommer et bilde til senere, og en video kanskje! Spørsmålsrunden med Martine kommer også snart <3 nå skal jeg ut å spise på godbiten, så snakkes vi senere.

2 kjoler

Skal bestille meg kjole fra nelly! Men vet ikke hvem jeg skal ta. Har finni 2 stk nå, men vet ikke hvem av dem. Har tenkt å kanskje kjøpe begge, men tar bare en først. Så hvilken syns du jeg skal bestille først?

overskrift

Hallo, i dag var jeg å spiste på Villa mat og mer. Det var kjempe koselig og veldig god mat. I morgen er det siste tentamen. Engelsk. Gruer meg litt, men får bare håpe på at det går fint. I morgen kveld skal jeg i bursdagen til Rikke. Gleder meg veldig. Så skal jeg sove hos Mormor og Morfar. Der tror jeg vi skal lage pepperkaker! Wihuu<3 men ja, nå får jeg øve meg litt til tentamen osv. så snakkes vi i morgen, blir garantert noen bilder fra bursdagen. See you <3

lucia bread

Inspiration #2

Martine og Ada

Hallo, i går hadde jeg besøk av Martine og Ada, kjempe koselig. Vi så film og spiste masse godteri og selvfølgelig tok vi noen bilder. Når klokka var halv seks dro jeg ned i kirka. Det var sånn konsert greie med koret message, sånn konfirmant greie. Det var jo gøy. Ellers har jeg ikke gjort så mye. Etterpå skal jeg til Ida også skal vi dra å se danseforestilling. Også skal jeg natte hos ho. Og på søndag skal jeg og Ida dra for å se på juleoppvisninga på RGen. Ida skal ikke være med på den pga kneet hennes. Men ho skal være Lucia så det blir bra. Jeg og Martine lagde også spørsmålsrunden til dere i går, så den kommer når jeg har fått tid til å redigere den osv.. Så her er bildene fra i går:

God helg videre folkens    

Spørsmålsrunde

Hallo, nå har jeg tenkt til å ha en spørsmålsrunde sammen med Martine! Så dere må stille oss spørsmål, dere kan spørre om ting om oss, om bare meg, om bare Martine elr andre ting. Dere kan spørre om hva dere vil! Det blir en video som vi legger ut i helgen <3 har du noe du vil spørre om?

3.desember

INSPIRATION

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx1hmoKJNW1qdl0pso1_500.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m0zbncsnAX1r1k5t6o1_500.jpg

 

Tegning

Hei, for dere som lurte så var det jeg som tegnet den tegningen. :)

Den ble ikke så fin når jeg tegna ansiktet, siden jeg er får aldri til å tegne ansiktet. Men sånn ble det med ansikt:

Ble ikke noe fint! Men jaja, skulle bare vise dere det<3 sånn her er det bilde jeg tegna etter:

Ble litt annerledes tegning da men.. Hva syns du?<3Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits