MARTY

Hallo, forrige uke var Martine her. Var kjempe kos. Vi satt ute og kosa oss til langt på natt, hehe. Sov i telt, elr vi sov ikke så mye men koslig var det hvertfall. Snakka om masse forskjellige ting og så mye film. Vi grilla også. Dagen etter hadde vi en liten photoshoot av no slag. 


MAC

ææææ, nå har jeg endelig fått mac! Er så utrolig deilig å endelig ha den rett foran meg. Er helt in love♥ Har MacBook Pro med retina skjerm, og er så sykt fornøyd. 

Må jo også fortelle at jeg var på hytta til Anna fra søndag-tirsdag. Var utrolig koslig. Kjørte mye båt, så film og koste oss på hytta. Er ikke så ofte jeg ser ho så var litt ekstra kos. Kommer til å lage enda en "videoklipp" video hvis dere vil da selvfølgelig. Nå skal jeg prøve å lære meg litt mer om macen, siden skjønner ikke en dritt. Ida skal komme å lære meg litt når ho kommer hjem fra Mallorca. WiiMin sommer

Hallo, tenkte å fortelle dere hva jeg skal i sommer, skal ikke så veldig mye men skal nok bli koslig uansett. 

♥ Jeg skal prøve å få hatt mange jentekvelder med grilling, piknik, teltturer osv.. 


♥ 18. Juli skal jeg på koster med familien og Ida og familien, være der i 5 dager, vi var der for 2 år siden med dem å og det er veldig koselig.♥ Skal til polen en uke med trinnet. husker ikke helt datoen men er nest siste uka i ferien. 

♥ Skal garantert være med folk på hytta, Frida sin, Anna sin, mormor og morfar sin og tanta mi sin. 

♥ Kommer til å tilbringe mye av ferien ute og på stranda, selvom det ikke akkuratt er så mye strand her vi bor men da kjører vi bare til sandstangen elr lundeby. 


Er så deilig med sommerferie nå,, synn det er dårlig vær. Men får håpe det blir bedre. 
Har en del videoklipp som jeg kunne ha setti sammen til en film så får se hva jeg får til, så blir det nok en video. 

NEW YORK

Har liksom ikke hatt så veldig god tid til å blogge nå i ferien, men jeg blogga noe her om dagen. Nå har jeg ganske god tid så da kan jeg jo egentlig blogge litt om New York turen.

Dag 1:

:

Dag 2:

 

 

 

 

Dag 3:Dag 4:
 

 

 

 

Photo

Hallo, i dag har jeg ikke hatt så mye å gjøre så jeg har tatt noen bilder av forskjellige ting! Men i går var jeg i bursdagen til Morfar, han ble 70 år og det var super koselig. Ja..noen bilder fra det: 

Det var veldig mange folk der, og fetterne mine spilte gitar, piano og sang, de var super flinke! Jeg sang en sang jeg å da! (safe and sound av Taylor Swift) <3 
(oj, haha...fine føtter forresten)

Noen bilder jeg tok i stad da:

Ja her var de som ble best, men jeg har flere bare gidder ikke legge ut allt siden da kommer dette til å bli et ganske langt innleg..men.... ja

I morgen natt reiser jeg jo til Honduras da! klarer nesten ikke vente lenger, gleder meg sykt! :D :D :D Men en som ikke gleder seg så veldig til at vi drar da:

Sara, katten min...hun vil nok helst bli med tror jeg! Haha henne er så søt<3 elsker henne. Men ja først skal vi være i New York i 4 netter, så til Honduras i 3 uker, og så i New York en natt iigjen, så det blir bra! Skal nok kjøpe masse ting når jeg er i New York hvertfall, det er jo så mange butikker der!! Men nå har jeg ikke så veldig mye mer å si..så da tror jeg at jeg går å legger meg. God natt<3

 Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits