Martine og Ada

Hallo, i går hadde jeg besøk av Martine og Ada, kjempe koselig. Vi så film og spiste masse godteri og selvfølgelig tok vi noen bilder. Når klokka var halv seks dro jeg ned i kirka. Det var sånn konsert greie med koret message, sånn konfirmant greie. Det var jo gøy. Ellers har jeg ikke gjort så mye. Etterpå skal jeg til Ida også skal vi dra å se danseforestilling. Også skal jeg natte hos ho. Og på søndag skal jeg og Ida dra for å se på juleoppvisninga på RGen. Ida skal ikke være med på den pga kneet hennes. Men ho skal være Lucia så det blir bra. Jeg og Martine lagde også spørsmålsrunden til dere i går, så den kommer når jeg har fått tid til å redigere den osv.. Så her er bildene fra i går:

God helg videre folkens    

21.august

Hallo<3 i dag har jeg ikke gjort så mye egentlig! Var jo på skolen som alle andre :) møtte Emilie og Vana nede i Mysen og var med de litt! Koselig det da<3 Vana har jo vært i Hellas, så henne var sykt brun! Hahah ;D

Finee<3

Hva har du gjort i dag? :)

Smothie

Nå har jeg besøk av Harriet! Vi har lagd smothie, og den ble veldig god! Vi hadde oppi banan, ananas, kiwi, melk og vaniljesaus. Du burde prøve det! Hadde oppi litt blå konditorfarge å da! Haha, syns det ble litt kult jeg. 

Må gjøre - video

Jeg og Idun har tenkt til å lage en må gjøre - video! Da må dere kommentere en ting vi skal gjøre<3

Bloggæs<3

Hos Anna

Nå er jeg hos Anna, har hatt det kjempekoselig<3 vi har vært i storbyen, og bare vært hos henne<3

Loveu snuppa<3

I'M BACK!

Heei, har hatt en liten bloggpause jeg. Siden har hatt så mye å gjøre i det siste, med tentamen osv.. Men nå skal jeg begynne å blogge igjen! Om fire dager reiser jeg til Honduras og New York, gleder meg sykt! Skal prøve å blogge hver dag når jeg er der! <3 Men nå har jeg besøk av anna... siden hun skal flytte, så da sover hun her i mens dem flytter. Det er så dumt siden vi har blitt veldig gode venner bare i 8, og henne flytter til sarp.. som betyr at henne skal bytte skole. Kommer til å savne deg sykt Anna! ;( Men vi har hatt det koselig disse dagene! Og her er noen bilder som vi tok istad:


Elsker deg! <3


Kommer til å savne deg så utrolig mye! :*

Men da blogges vi dere! <3

Overskrift

Hallo alle sammen

Jeg har ikke hatt tid til å blogge før nå siden det har jo vært 17.mai og litt sånt! Hadde det kjempe koselig på 17.mai! Tok noen bilder:

Koos det! <3

Og i går var Anna her! Tok noen bilder vi også da:

Har ingen bilder av Anna siden henne syns ikke de ble noe fine! Men jaja....

Hva syntes du om bildene? 

Nå skal jeg dra til Vestby å besøke tanta mi, så det blir nok koselig da! 
Ja blogges da dere 

Ida og Vana! &lt;3

Hallo

På fredagen sov ida her! Det var kjempe koselig som alltid <3 Og på lørdagen så vi på en fotballkamp på kunstgresset! Der møtte vi vana og etter det gikk vi hjem til meg for å ta noen bilder! Det var perfekt vær til å ta bilder: Vi tok en del(mange) Bilder ja! <3 Jeg legger ikke ut alle for da kommer dette tilå bli et laaaangt innlegg! Men her er noen av bildene da: 

♥Ida!

♥Vana!
♥Beste jentene!

Hva syns du om bildene? 

Skal bare si at det kommer en liten film snart! Skal begynne å sette den sammen nå! Og så kommer den sikkert i løpet av uka! 

Blogges da

Anna er her! Wii

Hallo, nå er Anna her, hun sover over! I går var vi på joggerur og kosa oss hjemme!! Men her er noen bilder fra dagen! <3

Cowboy! Yeah<3

Namnam:D

Haha, noen gamle bilder av Anna! <3

Blogges<3

sovet borte

Hallo

 

Har hatt overnattet av hos Ida med Anna jeg da, var utrolig koslig! Vi var kanskje litt hypre i gårkveld, hah, vi gjorde så mye merkelige greier.. Uansett da, så filma vi en del og Ida satt det sammen til en video. Håper dere liker den!
 

Hos Ida!

Hey! Nå er jeg hos Ida med Anna, vi har hatt det kjempe koselig! Her er et bilde, også kommer det en video fra dagen, i morgen! <3

Da ses vi i morgen! <3

Lekser+Anna+is

Heei, i dag har jeg vært hos Anna! Det var kjempe koselig, men vi hadde så mye lekser. Det var det eneste vi gjorde! Vi har så mye lekser til onsdager! Men vi spiste is da, sjokolade is med biter! Bare elsker den isen! :) jeg skal kansje sove hos henne i helgen så blir nok litt blogging da ja! Og forresten i går lagde jeg en søt potetfigur! Den er bare så søt! Men vi blogges da dere! ??<3

Ida!

Heey<3 I natt sov jeg hos Ida. Det var super koselig. Vi spiste taco og godteri. Men før det var vi å så på "snehvit" på kino, litt barnselig men den var ganske bra da! Hehe. Vi sovna ca 1 :) Og våkna kl12. Da jeg våkna hadde Ida sminka meg<3 Kos det, sånn ble det: 

Hehe, så nydelig altså! <3

Blogges da<3

 Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits